Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rendezvények

2010.02.14


 

Sajnálattal közlöm, hogy a korábbi rendezvények anyaga eltünt az oldalamról, melynek okát keresem.

2011.06.17-18. Nagykörü Cseresznye vásár és fesztivál

Nagyszerű szervezés, a kézművesek színvonalas fogadása. Ajánlom mindenkinek ismerje meg Nagykörüt és a 2012-es rendezvényre látogasson el.

 

2011.07.2-3.      Tóalmás    GKRTE rendezésében "Egyhézi és Világi borok versenye" a Kultúra ünnepe

Precízen, jól megszervezett rendezvényen vehettünk részt. Ami itt is megtörtént velünk, hogy a kereskedő mondta meg, hogy én mint hagyományőrző nem süthetek kűrtös, mert azt ő süti. Sütötte is a tucat gagyit és óránként 1db faszén parázson sütött kalácsot alibiből, és kimerte írni, hogy "Hagyományos Erdélyi kűrtös kalács"!!!

2011-ben Tápiógyörgyén az "Ágnes tanyán" hamisítatlan tanyasi környezetben de mégis komfortos körülmények között négy budapesti iskolás csoportnak, baráti társaságnak sütöttünk kenyérlángost a búbos kemencében. A gyerekek kézműveskedhettek tésztával és alkotásaikat kisütöttük, haza vihették.

2011.július.9. Rákócifalva  "Arató Falatok"

Előadást tartottam a hagyományőrzésről, HÍR termékekről, a Magyar Pékek Fejedelmi Rendjéről.

2011.08.05. Újszász  A Szociális Otthon dolgozóinak, gyermekeinek kűrtős kalácsot sütöttünk. Nagyon jó hangulat és érdeklődés a kalács sütése iránt. Mindenki igyekezett minnél hamarabb kalácshoz jutni.

2011.08.06.  Sarud    "Szövetség az Élő Tiszáért" Egyesület meghívására, előadást tartottam a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje alakulásáról, feladatáról, céljairól, a HÍR termékekről, a HÍR védjegy használatáról.

2011.08.07.   "SZIGET FESZTIVÁL"  II. alkalommal állította fel PÉKSÉGÉT a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje,hagyományos termékeket sütöttünk, nagyon nagy volt ismételten az érdeklődés. Várták az ÓRIÁS KIFLI kisorsolását, melyről képeket is mellékelek. Jó hangulatban, fárasztó mukatempóval, de négy napig álltam a sarat.

2011.08.19-20.  Csongrád     "Kenyér és Bor Ünnep"   Immáron hatodik éve nyújtjuk minőségi szolgáltatásunkat (fával fűtött kemencében sült kenyérlángos, orosházi banán, bukta, ) olajban sült lángos, káposztával töltve, és egyéb finomságok készítésével. Nagyon sok visszajáró vendég és sok új vendég aki megkóstólhatja termékeinket. Remek műsorok, borok a hangulatot fokozzák.

2011.09.16-án Budapest  Nemzeti Múzeum ad hejet a "Szakrális Művészetek Hete"  rendezvénynek. 15 órakor van a megnyitó melyet a BÍBOROS ÚR tart. Az ARS_SACRA Alapítvány rendezvényén második alkalommal veszek részt mint adományozó. Szemet, lelket gyönyörködttető és finom termékeket osztunk most is szét. Teszem ezt a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje képviseletében.

2011.09.27. Vállalkozás fejlesztéshez, komoly tőkével (milliárd) rendelkező partnert, menedzsert keresek. Pályázati határidő miatt sűrgős lenne. Pozícionált legyen politikában, gazdaságban, üzleti életben.

2011.09.29 OMÉK konferencia témája "Védjegyek és Földrajzi Árújelzők szerepe a hazai termékek UNIOS piacra jutásában" majd 09.30-án ügyeltem a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje pultjánál, mely az AMC standján kapott helyet. Képek a galériában láthatók.

2011.11.23. Újszászon a műhelyemben készítettem el a VM hivatalos lapja  a "Magyar Vidéki Mozaik" számára , 2011év Adventi Kalácsát. Ez úton kívánok minden olvasómnak, vendégemnek és leendő érdeklődőknek Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet.

Szeretettel köszöntöm oldalam látogatóit 2012-ben is!

2012.május.1. Jászapáti  Sportpája   "Családi Majális" rendezvére szeretettel várjuk az érdeklődőket a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje és a Szabadtűzi Lovagrend képviseletében.

2012.július-7-8. "Országos Péknapok" Rendezvényre Komárom Monostori Erőd minden érdeklődőt szeretettel várunk.

2012.augusztus.10-12. Zagyvarékas "Gólya & Liliom" Hagyományőrző rendezvényre is várunk minden érdeklődőt.

2012. évben is több Budapesti iskola látogatott el Tápiógyörgye "Ágnes tanyára" ahol hagyományos termékekt sütöttünk kemencében. 20-30 fős csoportokat láttunk el, és vártuk őket finom meleg süteménnyel, mire megérkeztek a lovaglásból, lovaskocsikázásból, egyéb izgalmas programról. V ákunk minden érdeklődőt szeretettel.

2012-ben is egész évben keressék az "Ágnes tanyát" Tápiógyörgyén. Kérjenek sütést kemencében, ebédre vagy vacsorára. Iskolák, családok, baráti társaságok érezhetik magukat jól.

2012.május.31. Heti Válasz című újságban cikket olvashatnak munkámról, a szakmámról. A TV2 Mokka című mosorban élő adásban sütök június 7-én. A változás jogát fenntartjuk.

2012. szeptemberében végre megjelentek nálam Újszászon a sütés gyakorlati tudnivalóinak elsajátítása iránt érdeklődők. Nem sajnálva időt, pénzt arr, hogy a gyakorlati, technikai fogásokat elsajátítsák egy mestertől. Vissza jelzések is megérkeztek arról, hogy sikerrel megsütötték kenyereiket.

2012. október.16-18 Mezőtúr Vidékfejlesztési Minisztérium Konferenciáján sütöttünk hagyományos és sok különleges süteményt. Ebben az évben ez volt az utolsó rendezvényünk.

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket és Boldog, sikerekben gazdag Új évet kívánok minden érdeklődőnek.

Tisztelt érdeklődők, látogatók!

Fájdalommal közlöm, hogy férjem, segítő társam 2013.01.19-én meghalt.

 

 

2013. első feladata egy kültéri kemence beüzemelése, fűtési technikájának bemutatása és az alkalmazás betanítása volt. Melette sok finom termék készítésének betanítása is a munkám része volt szakácsok közreműködésével. A fotótárban képekkel is bemutatom a cipóban tálalt hagymakrémlevest, csülkös és sonkás kenyeret, párolt zöldséges batyut, sajtos croassant, mákos, szezámmagos, mandulaforgácsos fonott kalácsot, paprikás kalácsot. Hívjanak mások is, máskor is.

Április.19. Martfű iskolai rendezvény, kürtőskalács sütés.

Május.01. Martfű az Önkormányzat meghívásának tettünk eleget, továbbra is népszerűsítve a Magyar Pékek Fejedelmi Rendjét. Népszerűsítve az Észak-alföldi Területi csoportot is, immár 8 éven át.

Május.4. Kiskunlacháza Berzsenyi utca 5. Tájház megnyitójára kaptam meghívást, hogy a ház nyitott kéményes, föstöskonyhájában lévő kemencét beüzemelve, hagyományos termékeket sütve ünnepeljünk. Meghívó a Tájház tulajdonosa, Erdélyiné Horváth Terézia volt, kinek köszönöm ezt a felejthetetlen élményt.

Május.5. Tápiógyörgye "Ágnes tanya" budapesti iskolásoknak sütöttem kenyérlángost, szabadtéri búbos kemencében. Míg a gyerekek ismerkedtek a faluval, és élvezték a lovaskocsikázást, finm lángos várta őket.

Június.8. Tápiógyörgye "Ágnes tanya" budapesti iskolásoknak kenyérlángost sütöttem, ízlett mindenkinek. Az érdeklődők pedig kalácsot fontak, gyakoróltak, alkottak.

Június.29-én Sármelléken táborozó gyerekeknek fogunk sütni.

Július.6án Jászapáti Gazdanapok

Július. 13. Jászapáti Aratónap

Augusztus.20. Kiskunlacháza Tájház, ismét meghívott rendezvényükre. Sült a kemncében kis cipó, szilvás lepény, kulcsos kalács, briós. Nagyon jó hangulatban, jó müsor, vendégszeretet várta az érdeklődőket.

Szeptember. OMÉK-on újabb termékem lett HÍR védjegyes, a Jász ostoros.

November.6. Mezőtúr Városi Oktatási Centrum területén várunk minden érdeklődőt a Tiszántúli Kézművesek Országos Találkozója rendezvényen. Sütjük a HÍR termékeket és még más finomságot.

November.16. Túrkeve előadást tartok a HÍR termékekről.

Békés, Boldog, ünnepeket kívánok minden kedves látogatónak!

 

 


 

 

 

A mappában található képek előnézete Rendezvények

 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Június / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 91388
Hónap: 195
Nap: 29